Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg laver tekstforfatning, content marketing, SEO-tekster, e-mail markedsføring, korrekturlæsning, oversættelse og meget andet.
Skal du have en ny hjemmeside, eller trænger den eksisterende til en kærlig hånd? Sammen ser vi på, hvem målgruppen er, og hvilket budskab der skal kommunikeres.
Jeg skriver tekster til flyers, brochurer og kataloger, der fylder et par linjer eller flere sider, afhængigt af dit behov. Og får du en samlet pris, hvis du bestiller flere opgaver? Selvfølgelig.
Korrekturlæser du dine tekster? Nå ud til dine kunder med et godt og korrekt sprog. Overlad dine tekster til mig, så sørger jeg for resultaterne.
Vil du gerne etablere dig som ekspert på dit område? Og få flere leads via Google? Som professionel blogger kan jeg hjælpe dig med at få flere kunder.
Giv dine kunder præcis det, de har brug for, så de glæder sig til at høre fra dig. Jeg skriver, så de åbner, læser og reagerer.
Få hjælp til at stå stærkt med markedsføring på sociale medier. Jeg har selv over 115.000 følgere og har flere års erfaring med strategisk brug af sociale medier.

Få klarhed og kant i dine tekster

Jeg skriver, så det fænger – og sælger.
Det har jeg gjort i mere end 10 år for både mindre og meget store virksomheder.