Jeg hedder Miriam

Jeg er tekstforfatter, cand.mag. i dansk, professionel blogger og tidligere freelance journalist. Jeg hjælper virksomheder og brands med at positionere og markedsføre sig.

De sidste 10 år har jeg specialiseret mig i online tekstforfatning. Senest i fashionindustrien med kunder som Bestseller og hummel. Derudover har jeg gennem årene leveret indhold til flere store medier herhjemme, herunder Illustreret Videnskab Historie, Kristeligt Dagblad, Aller Media og flere andre.

Som tekstforfatter er det mit mål at skabe forbindelse mellem mennesker og værdiskabende virksomheder. Jeg er derfor konstant optaget af, hvordan vi kan formulere os for at påvirke mennesker omkring os med størst mulig virkning.

Jeg har primært arbejdet med internationale brands, og jeg skriver derfor både på engelsk og dansk. 

Du er velkommen til at lære mig bedre at kende via min blog og mit CV.

Kh Miriam

Miriam Risager

Glade Kunder

Rikke Møller Christensen

Ecommerce CRM & Campaign Planner – hummel

Vi har været meget glade for Miriams oversættelser og copywriting. Hun har en skarp pen på både dansk og engelsk og er dygtig til at gøre sproget levende ved brug af forskellige virkemidler. Hun er desuden meget dygtig til at skrive til forskellige målgrupper og at tilpasse indhold og tone-of- voice til den enkelte målgruppe. Jeg giver derfor Miriam mine varmeste anbefalinger.

Thomas Stege Bojer

Omni Channel / Content Developer – JACK & JONES

Miriam er et værdifuldt aktiv for enhver virksomhed, der ønsker at booste sin digitale markedsføring. Hun har et knivskarpt sprog; hun kan sætte sig ind i forbrugerens behov; hun ved hvordan man vækster en hjemmeside; og så sørger hun altid for, at opgaven bliver løst til tiden.

Annemette Jørgensen

Marketing Koordinator – JACK & JONES

Miriams tekster har altid været af høj kvalitet. Hun vægter højt at indlevere til tiden, og hun er desuden utrolig god til at tilpasse sig afsenders tone of voice, hvilket har været essentielt for os. Ved forespørgsler har vi kun givet få stikord, hvor Miriam så har stykket en sammenhængende tekst sammen til os.

Derudover er Miriam også utrolig behagelig at arbejde sammen med. Altid et godt gåpåmod og et smil på læben. Dette har også gjort, at vi benyttede os af Miriam som fast copywriter.

Kontakt mig her

Jeg elsker at dele min årelange forelskelse i online markedsføring med andre.