Print

Tryksager, der passer til dig

Har du brug for en folder til at dele ud til dine kunder? Eller et katalog eller magasin, der informerer, men samtidig beskriver dit produkt og din virksomhed? En flot tryksag kan på en enkel måde synliggøre din virksomhed.

En god salgstekst tilbyder løsninger på kundens udfordringer. Den taler til modtageren og får dem til at føle sig vigtige.

Powerful Print

En salgstekst skal vise, hvad dine kunder får for pengene.
Kort, præcist og overbevisende.

Jeg hjælper med:

  • Foldere
  • Flyers
  • Brochurer
  • Katalogtekster
  • Magasiner

Fang dine kunders opmærksomhed

På flyers, foldere, kataloger og andre tryksager har du kort plads til at beskrive din virksomhed – og endnu vigtigere – fortælle din kunde, hvad de får ud af at vælge dig. Så invester tid og penge i dem. Sørg for at kræse for indholdet, så kunden får lyst til at læse den.

For godt nok har du udviklet et vidunder af et produkt, men hvad betyder det for helt almindelige mennesker? Hvad kan det, og hvorfor har de brug for det? Som tekstforfatter er det min opgave at skrive tekster, som dine kunder rent faktisk har lyst til at læse.

Sådan gør vi:

Opstart

Du fortæller mig om din virksomhed, og vi aftaler målgruppe og budskab. Du kan sende mig et brief på e-mail, eller vi kan tage den over telefonen.

Tekstforfatning

Jeg skriver teksten til din tryksag.

Godkendelse

Jeg sender dig den færdige tekst. Du godkender. Hvis der er rettelser, så indfører jeg dem med det samme.

Hvad koster det?

Jeg har en timepris på 799 kr. ekskl. moms.
– prisen er konkurrencedygtig og baseret på 10 års erfaring.

Hvis du bestiller en større opgave eller har brug for en tekstforfatter løbende hver måned, så finder vi en samlet pris til dig.