sociale medier

Får du opdateret Facebook, Instagram og Linkedin?

… eller sker det kun en gang imellem? Når du lige har tid? Jeg hjælper med at skrive gode indlæg og strategisk føre dem ud på de sociale medier.

Med sociale medier kan du effektivt og målrettet markedsføre dig selv og dine produkter. Desuden skaber du brand awareness og loyalitet.

Der er over 3.500.000 danskere på Facebook

Din virksomheds målgruppe er der også.

Jeg hjælper med:

  • Strategi og optimering
  • Planlægning af indlæg
  • Tekster til dine indlæg
  • Dag-til-dag varetagelse
  • Sparring og rådgivning

5 fordele ved at være på sociale medier

  • Brand awareness og autoritet
  • Få mere trafik til din hjemmeside
  • Opbyg dit omdømme
  • Direkte kontakt med dine kunder
  • Gratis omtale

Spred budskabet og få flere kunder

Hvad er det første, du gør om morgenen?

Jeg gætter på, at du tjekker sociale medier. Du tjekker, når du står op, børster tænder, spiser din havregryn og henter Karl-Emil fra børnehaven.

Dine kunder gør det samme. Og derfor er det smart, at du er på sociale medier med din virksomhed. Du har mulighed for at gøre en væsentlig forskel via relevant og stærkt indhold.

Hvordan bruger du sociale medier bedst?

Godt indhold spredes. Og det gør det, fordi dine følgere liker, deler og kommenterer dine indlæg. Men hvad får dem til at engagere sig i dit indhold?

Brug billeder
Facebook-indlæg med billeder får 2-3 gange mere engagement end dem uden billeder. Brug gode billeder, der skaber nysgerrighed og får følelser frem.

Lav Call-To-Actions
En anden måde at skabe engagement på er at inkludere Call-To-Actions. Hvornår har du sidst stillet dine følgere et spørgsmål? Eller bedt dem dele dit opslag? Du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til, før dine følgere engagerer sig.

Del gode tips
Det er netop et socialt medie, og det er derfor oplagt at tilbyde indsigt og råd. Det er med til at bygge en relation til målgruppen og etablere dig som ekspert. Har du givet tips til dine følgere for nyligt?

Lad mig hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at stå stærkere på sociale medier? Som professionel blogger har jeg over 115.000 organiske følgere tilsammen på Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest. Derudover har jeg flere års erfaring med strategisk markedsføring på sociale medier, og jeg ved, hvad der virker. Jeg kan også hjælpe din virksomhed med Facebook og Instagram annoncering.

Sådan gør vi:

Indledende

Vi udvælger sociale medier platforme og aftaler målsætning og budskaber.

Opstart

Jeg udarbejder en strategi og indlægskalender. Ved behov optimerer jeg dine platforme.

Løbende

Opslag håndteres af mig i den grad, vi har aftalt.

Opfølgning

Jeg holder dig opdateret på effekten, så du altid kender værdien.

Hvad koster det?

Jeg har en timepris på 799 kr. ekskl. moms.
– prisen er konkurrencedygtig og baseret på 10 års erfaring.

Hvis du bestiller en større opgave eller har brug for en tekstforfatter løbende hver måned, så finder vi en samlet pris til dig.