JackJones

De sidste 4 år har jeg skrevet tekster til JACK & JONES på engelsk. Opgaverne har inkluderet katalogtekster, produktbeskrivelser, videomanuskripter og pressemeddelelser

Kunde

Periode: 2014-2017

Kunde: JACK & JONES

Website: https://www.jackjones.com

Opgaver

  • Engelske produkttekster
  • Korrekturlæsning
  • Sociale medier kampagner
  • Tekster til NOOS-kataloger, magasiner, flyers, in-store materiale
  • Manuskript til retail-videoer
  • Pressemeddelelser og andet PR
  • Konceptudvikling og tone of voice

Fast Freelancer / Brand Copywriter

Jeg har løst opgaver for de fem brands i JACK & JONES, både før og efter JJ blev en Omnichannel virksomhed. I flere perioder har jeg været projektansat i adskillige måneder til at løse større opgaver.

En af mine faste opgaver var at skrive engelske produktbeskrivelser til hjemmesiden og NOOS-katalogerne. Derudover har der været mange andre varierende og spændende opgaver.

For eksempel har jeg skrevet manuskripter til flere Frontline videoer, som er blevet vist i retailbutikker rundt i Europa. Pressemeddelelser og tekster til skilte og hangtags, annoncer og sociale medier har jeg også skrevet mange af.

Derudover var jeg i 1,5 år fast tilknyttet JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE brandet, hvor jeg ugentligt løste opgaver som blogging, katalogtekster, branding, produktbeskrivelser og pressemeddelelser.

JACK & JONES case

Miriam Risager

JACK & JONES fortæller:

Liv Bossen

Copywriter Responsible – JACK & JONES

Miriam has been our go-to freelance copywriter for more than a year. She has an ability to just do the job regardless of platform and challenging organizational structures. She sees the assignment. She understands the assignment. Quickly. She solves the assignment. And I have to say; she’s really nice, calm, focused. So we keep calling her. So she can keep saving our … assignments. Thanks, Miriam.

Thomas Stege Bojer

Omni Channel / Content Developer – JACK & JONES

Miriam er et værdifuldt aktiv for enhver virksomhed, der ønsker at booste sin digitale markedsføring. Hun har et knivskarpt sprog; hun kan sætte sig ind i forbrugerens behov; hun ved hvordan man vækster en hjemmeside; og så sørger hun altid for, at opgaven bliver løst til tiden.

Skab resultater med overbevisende tekstforfatning